De voorbereiding van FC Binnenmaas is nu echt begonnen. Na een vreemd jaar met wel trainen, niet trainen wel competitie maar toch weer gestopt en daarna weer opstarten hebben staf en spelers er toch het beste van gemaakt. Hulde toch weer voor de altijd goede opkomst.
 
Afgelopen zaterdag zou er tegen vv Duiveland geoefend worden maar toch gooide corona bij de tegenstander weer roet in het eten. Door het snelle handelen van onze wedstrijdsecretaris Ed de Winter werd in Rotterdam United een nieuwe tegenstander gevonden. In een sportief duel werd het 2-1 voor FC Binnenmaas door doelpunten van Yannick Vd Laan en John Reinsma. Fijn was het om te zien dat het alweer lekker druk was tijdens en na de wedstrijd met onze trouwe supporters.
 
Volgende week zaterdag 14 augustus spelen we de traditionele oefenwedstrijd tegen SHO 1. Deze keer om 14:30 uur op de Kikkershoek in Oudbeyerland.
 
De week daarna een nieuwe opzet in de voorbereiding voor de selektie van FCB. Er wordt een toernooi gespeeld op 3 wedstrijddagen met de 1e en 2e elftallen van Drechtstreek, Grootte Lindt, VVOR en natuurlijk FC Binnenmaas. Op dinsdag 17 augustus is het de beurt aan de 2e elftallen. Aftrap om 20:15 uur. Op donderdag 19 augustus spelen de 1e elftallen hun wedstrijden. Ook deze avond is de aftrap om 20:15 uur. 
Na afloop zal in de kantine DJ Patriz er een leuk feestje van gaan bouwen. 
Op zaterdag 21 augustus zullen dan de finales gespeeld worden. Om 12:30 uur voor de 2e elftallen en 14:30uur voor de 1e elftallen. 
 
Omdat we nu wel bij VV Strijen in de competitie zijn ingedeeld is deze oefenwedstrijd op 28 augustus tegen hun omgezet in een uitwedstrijd tegen 1e klasser vv Nieuwenhoorn. (Strijen gaat nu naar VVGZ van oud trainer Fop Gouman, bedankt nog voor het ruilen van onze tegenstanders) 
Dit weekend zal ons nieuwe 3e elftal ook zijn eerste oefenwedstrijd spelen tegen SSS. 
 
Op zaterdag 4 september gaat dan weer meer om het echie. De bekerwedstrijden gaan dat weekend van start.
De Haagse zondag eerste klasser HVV komt dan op bezoek. Let op aftrap is dan thuis om 17:00 uur!!!
Op zaterdag 11 september gaan we dan weer om 17:00uur spelen tegen zondag 1e klasser ROAC in Rijpwetering. 
Op zaterdag 18 september spelen we om 14:30 uur uit in Leiderdorp tegen 2e klasser RCL.
 
Op zaterdag 25 september zal dan de competitie echt beginnen.Tegenstander op die dag nog niet bekend. 
 
We wensen de gehele selektie en staf heel veel succes en plezier met al deze wedstrijden. Natuurlijk hopen we dan ook weer op de steun van onze trouwe supporters bij al deze wedstrijden en natuurlijk veel kijkplezier gewenst.
 
De Technische Commissie.