Joeri (24) is op zijn 6e begonnen bij SV Oranje Wit en heeft daar alle selectie elftallen doorlopen. Op zijn 18e maakte hij de overstap naar het 1e elftal waarin hij 3 seizoenen speelde. Omdat hij het laatste seizoen op minder speeltijd kon rekenen koos hij voor het avontuur bij v.v. ‘s Gravendeel waar ook meer oud teamgenoten van Oranje Wit actief waren. Hij had het er zeker naar zijn zin maar door de krappe selectie zat een prijsje er net niet in. Omdat Joeri altijd het hoogste nastreeft wil hij de uitdaging bij een 2e klasser zeker aangaan. Na een goed gesprek met de TC en hoofdtrainer Michel van Noort was hij eigenlijk direct enthousiast en wil hij met
FC Binnenmaas mooie successen gaan behalen. 

Wij wensen Joeri heel veel plezier en succes.
 
Naast de nieuwelingen Joeri van Ast, Leroy Verwey, Wessel Kool en de doorstroming van zeven JO19-1spelers (later meer hierover) is de selectie nu compleet en hopen we dat we weer goed voor de dag kunnen komen in het nieuwe seizoen met zowel het 1e, 2e en nieuwe 3e elftal selectie-elftal. 
 
De Technische Commissie