Beste spelers/trainers/ouders/verzorgers,

De afgelopen 1,5 jaar is het voetbalseizoen anders verlopen dan normale seizoenen. Ondanks dit zijn wij als FC Binnenmaas nog steeds positief gestemd. Afgelopen periode hebben we met de gehele club hard gewerkt om het kader voor volgend seizoen 2021/2022 rond te krijgen. Dit is al voor een groot gedeelte gelukt. Hier zijn wij super TROTS op en alle vrijwilligers enorm dankbaar voor.

In de afgelopen weken hebben we ook al een aantal keer in diverse nieuwe samenstellingen getraind of onderlinge wedstrijden gespeeld. Dit heeft tot veel positieve reacties van zowel spelers als trainers geleid. Daarom hebben we besloten om met ingang van maandag 12 april 1x per week te gaan trainen met de nieuwe VOORLOPIGE selectie voor het seizoen 2021/2022. Vanaf deze periode gaan de nieuwe trainers de spelers beter leren kennen en zijn verschuivingen binnen selecties mogelijk.

De Technische Commissie blijft de ontwikkeling van spelers ook monitoren. Wij hebben ervoor gekozen om op de maandagen en dinsdagen in de nieuwe samenstellingen te trainen. De bijbehorende VOORLOPIGE indeling en trainingsschema wordt door de trainers gedeeld.

REGIO CUP:
De KNVB speelt al vanaf medio januari met de gedachten voor de Regio cup. Helaas laten de overheidsmaatregelen dit op dit moment nog niet toe. De insteek van de Technische Commissie is als de regio cup gestart mag worden deze te spelen met de selecties van het seizoen 2020/2021. Dit om zo nog enige glans aan dit seizoen te geven en eenieder de kans te geven om met elkaar het seizoen af te sluiten. Wanneer de regio cup mag worden gestart hangt af van de overheid en de KNVB. Wij informeren iedereen hier wanneer mogelijk tijdig over.

Mochten er vragen zijn n.a.v. dit document stel deze dan aan de trainer, mocht dit antwoord niet bevredigend zijn dan hoort de Technische Commissie graag van u.

Met sportieve groet,
De Technische Commissie