In opdracht van Gemeente Hoeksche Waard gaat KWS Infra de werkzaamheden uitvoeren binnen het project “Groot onderhoud Sportlaan en Sportpark e.o. Maasdam”. Het werk bestaat veelal uit straatwerk- en asfaltwerkzaamheden, dit omvat onder andere: de vrachtwagen-parkeerplaats wordt geheel voorzien van nieuw asfalt, naast het gemeentehuis wordt een fietsstraat gerealiseerd, de asfaltverharding op de Sportlaan wordt vernieuwd en het kruispunt op de Sportlaan wordt een verhoogd kruisingsplateau van straatwerk.

De hoofdwerkzaamheden vinden plaats van 22 maart tot en met 23 april 2021. In verband met de bereikbaarheid wordt het project uitgevoerd in 3 hoofdfasen.

De werkzaamheden zullen voor overlast zorgen voor de leden en de bezoekers. Volg de omleidingen ter plaatse om het complex te kunnen bereiken.

Voor meer informatie kan je de app van KWS downloaden of raadpleeg de informatiebrief hier: Informatiebrief