Zoals al eerder bekend gemaakt zal Michel van Noort ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van FC Binnenmaas. Ook met de overige leden van de technische- en medische staf heeft de technische commissie gesprekken gevoerd. Wij zijn enorm blij dat de meeste van hen ook volgend seizoen aan onze selectie verbonden blijven. Martin Remmers en Danny Mayers zullen de assistenten blijven van Michel en ook keeperstrainer Dylan Staneke zal onze keepers onder handen blijven nemen. Helaas hebben we door zijn verhuizing afscheid moeten nemen van onze verzorger Joey de Jong. Door een tip van Piet Dorst hebben we Kees v.d. Pligt als nieuwe verzorger kunnen aanstellen (https://www.fcbinnenmaas.nl/2021/02/04/kees-van-der-pligt-nieuwe-verzorger-fc-binnenmaas/).
 
We mogen ook volgend seizoen nog steeds van de expertise van onze fysiotherapeut Karim Veth gebruik maken, zo worden de specifieke blessure gevallen ook dan weer vakkundig behandeld. Nico Korpel heeft ook helaas aangegeven een stapje terug doen. Heb je interesse in de functie van elftalleider bij het 1e elftal, laat het ons weten. Ook Derk v.d. Laan heeft door wat fysieke ongemakken helaas aangegeven te stoppen als assistent scheidsrechter bij het 1e elftal. Voor uiterste noodgevallen mogen we nog een beroep op hem doen. Kijk, zo kan het natuurlijk ook. Toch blijven meedenken, bedankt alvast Derk. Onze inval assistent scheidsrechter Cees Goud heeft wel aangegeven door te gaan, maar kan helaas niet alle wedstrijden aanwezig zijn vandaar dat we hier nog iemand voor zoeken. Heb je hier interesse in (geldt dus niet voor alle wedstrijden), laat het ons weten.
 
Ons 2e elftal zal ook komend seizoen getraind worden door Bryan Wolff en Rob van Esch. Onder deze twee trainers heeft het 2e elftal enorme stappen gemaakt en zodoende de stap naar ons 1e elftal voor een groot gedeelte van de spelers een stuk kleiner gemaakt. Onze verzorgster Annemarie de Snaaijer gaat ook volgend seizoen nog graag door. Ook assistent scheidsrechter Cor van Eldick gaat nog een seizoen door. 
Helaas door een studie in de avonduren voor zijn werk moet elftalleider Patrick Rijsdijk stoppen.
 
Ons nieuwe 3e selectie elftal zal onder leiding komen te staan van de ervaren trainer, Ben Steijn (later meer over Ben op onze site). 
De overige stafleden voor ons 3e elftal zijn nog niet bekend en dus vacant. Heb je interesse om een rol te spelen bij ons nieuwe opleidingselftal laat het dan zeker aan ons weten. 
 
Langs deze weg willen we de stafleden die volgend seizoen gaan stoppen alvast bedanken voor hun inzet en zal er op een gepaste en gezellige manier afscheid worden genomen. Hopelijk natuurlijk in een volle kantine wanneer dit weer mag natuurlijk. 
 
De Technische Commissie