Afgelopen weken hebben er gesprekken plaatsgevonden bij FC Binnenmaas tussen de technische staf en spelers. Tijdens de gesprekken hebben Riccardo Wijsbroek, Ricardo v.d. Stoep en Leon v.d. Stel aangegeven te gaan stoppen met selectievoetbal. Steve van Puffelen twijfelt nog of hij door zal gaan. De rest van de selectie heeft aangegeven ook volgend seizoen graag bij FC Binnenmaas te blijven spelen.
 
De staf en technische commissie zijn druk bezig om de selectie ook volgend seizoen sterk voor de dag te laten komen en hierin de ontwikkeling van onze jonge spelers mee te laten groeien. Dit gaan we op een iets andere manier doen als voorheen. Door de enorme aanwas vanuit onze jeugdafdeling zal er komend seizoen ook een 3e selectie elftal worden opgericht. Dit doen we om onze 1e jaars senioren een goed platform te geven om te wennen aan het seniorenvoetbal en zo de stap naar 1e of 2e selectie elftal te kunnen laten maken als ze daar nog niet direct klaar voor zijn. Zo gaan we ook zeker door om spelers van het 2e elftal beurtelings mee te laten trainen met 1e selectie en zo straks dus ook spelers van het 3e elftal mee te laten trainen met de 2e selectie. Op deze manier kunnen we de ontwikkeling van onze jeugdspelers die ze de laatste jaren zeker bij de jeugd hebben gemaakt ook in de senioren een vervolg geven.

Ook met het elftal onder 21 jaar zullen we komend seizoen doorgaan. Helaas bleef het dit seizoen door corona maar beperkt tot 2 hele leuke en leerzame wedstrijden voor onze aankomende talenten, maar dit krijgt dus zeker een vervolg.

We hopen uiteraard dat we dit seizoen weer snel nog normaal kunnen gaan trainen en wedstrijden mogen spelen maar kijken dus zeker ook vooruit naar het nieuwe seizoen.
 
De Technische Commissie