Afgelopen weken heeft de Technische Commissie gesprekken gevoerd met de huidige selectie trainers. Trots kunnen wij dan ook melden dat alle selectie trainers ook volgend seizoen weer actief zijn bij onze mooie club. De TC heeft in overleg met de selectie trainers een aantal wijzigingen doorgevoerd. Met deze wijzigingen is de TC ervan overtuigd dat er een stabiel raamwerk ontstaat om de komende jaren de jeugdopleiding op het juiste niveau te houden en zelfs door te laten ontwikkelen. 

De indeling van de selectie trainers gaat er in het seizoen 2021/2022 als volgt uitzien: 

JO19-1 Peter Heiszwolf
JO17-1 Timo Rollof
JO15-1 Marius Heinerman
JO13-1 Bob Gomersbach
JO12–1 Delano Wolff / Yanik Gomersbach 
JO11-1 Rob van Esch
JO10-1 Raymond Buitendijk / Joey de Graaf
JO9-1  Patrick van Beekum 

Wij wensen alle trainers veel plezier en succes!!!

Komende periode gaat de TC de gesprekken aan met alle trainers om zo alle teams vroegtijdig voor het nieuwe seizoen te voorzien van enthousiaste trainers. Wil je een rol spelen in de jeugdopleiding van FC Binnenmaas?  Neem dan contact met ons op via jeugdopleiding@fcbinnenmaas.nl