Wat een jaar! Het begon voor de vereniging allemaal zo mooi. Over heel de linie goede prestaties en met zicht op meer. En dan is het ineens afgelopen. Een kleine opleving tijdens de zomerperiode en vervolgens opnieuw 
landelijke beperkingen in het maatschappelijke en sportieve speelveld. Blijf dan maar eens gemotiveerd om betrokken te zijn bij een (voetbal) vereniging. Het bestuur heeft met trots waargenomen dat ondanks alle tegenslagen het verenigingsgevoel is gebleven. Alles wat wel mogelijk was, is aangegrepen om bij de vereniging te kunnen sporten in de vorm trainingen of onderlinge wedstrijden. Vooral de jeugd heeft daar volop gebruik van kunnen maken. Een woord van dank aan alle trainers, begeleiders, scheidsrechters etc. voor hun inzet, organisatie en creativiteit is dan ook meer dan op zijn plaats. 

Allerlei andere werkzaamheden rondom de vereniging zijn gewoon doorgegaan zoals secretariaat, sponsoring, onderhoud, duurzaamheid, scherp zijn op financiële compensatie-regelingen etc. eigenlijk te veel om op te noemen. Ook al degenen die hierin betrokken zijn heel veel dank. 

Wanneer is alles weer normaal? Wanneer kunnen we elkaar weer ontmoeten bij FC Binnenmaas? Het is koffiedik kijken. Geen nieuwjaarsreceptie – geen huldiging van jubilarissen – het zit er voorlopig niet in. Is er nog een “lichtpuntje” te noemen? Ja, terzijde. In het kader van het duurzaamheidsproject is de oude veldverlichting vervangen door LED-verlichting en in het komend voorjaar zijn de zonnepanelen gepland. 

We sluiten het vreemde en voor vele mensen en ondernemingen moeilijke jaar 2020 binnenkort af en kijken uit naar een meer normaal 2021. Het bestuur van FC Binnenmaas wenst jullie – leden, ouders, sponsoren en anders betrokkenen bij de vereniging – prettige kerstdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2021.

Het bestuur