Beste leden/ouders,

Vanaf 29 september 18.00 uur gelden de nieuwe RIVM maatregelen voor de komende drie weken. Dit betekent dat er geen publiek meer aanwezig mag zijn tijdens het beoefenen van sport. 

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?
Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. 

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken? 
Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken. U kunt uw kind afzetten bij de hoofdingang van onze club aan de zijde bij het gemeentehuis.

Komende dagen zullen wij zo nodig meer communiceren omtrent eventuele extra aanvullende maatregelen van de KNVB. Wij gaan er vanuit dat u begrip heeft voor de maatregelen en deze ook respecteert. 

Het bestuur