Afgelopen zaterdag werd er op het hoofdveld de afscheidswedstrijd gespeeld voor onze sterkhouders Richard, Johnny en Kevin. 
Twee door de afzwaaiers zelf samengestelde teams maakte er een nog een serieuze wedstrijd van. Ook oud trainers Barry Schipper, Fop Gouman, oud bestuurslid Jaap Stooker, verzorger Bert van Zanten en elftalleider Gert Maijers waren van de partij. Het werd 2-0 voor het team van Richard en Kevin.

Na deze wedstrijd werd het ondanks de corona regels nog een hele gezellige avond. De jongens kregen van club, spelers en oud trainer Fop Gouman nog mooie cadeaus. De indrukwekkende speech die Richard hield hoe hij zijn carrière als selectiespeler beleefd heeft zal menig speler en supporter nog lang bijblijven.

Namens Johnny, Richard en Kevin iedereen bedankt voor de leuke afsluiting. Wij als club hopen deze kanjers nog vaak rond (of op) de velden te zien en wensen hun veel geluk en gezondheid toe.
 
De Technische Commissie