Na het helaas abrupte einde van vorig seizoen waarin de 2e periode werd behaald gaat de selektie volle goede moed beginnen aan het seizoen 2020-2021.
Gelukkig kon men in juni en juli nog wat trainingen afwerken maar de echte voorbereiding gaat beginnen op dinsdag 
4 augustus.
 
Het 1e elftal zal onder leiding staan van hoofdtrainer Michel van Noort. Hij zal weer worden geassisteerd door Martin Remmers en Danny Maijers.
 
Helaas heeft keeperstrainer Jan Kerkhof een stapje terug moeten doen. Hij zal worden vervangen door Dylan Staneke die overigens ook nog steeds als analist zal optreden.
 
Elftalleider blijft Nico Korpel.
 
Assistent scheidsrechter is ook dit seizoen Derk Vd Laan. Door het stoppen van Fred V Vliet als zijn vervanger zal Cees Goud als vervanger optreden bij afwezigheid van Derk.
Cees is al jaren zeer betrokken bij onze vereniging. Zowel als speler en als scheidsrechter, wat hij ook gewoon zal blijven doen. 
 
Erik Sanders is gelukkig ook nog steeds hoofdverzorger en zal onze spelers van de juiste verzorging voorzien en waar nodig fysiek weer terugbrengen na blessures. 
 
Karim Veth blijft ook dit seizoen onze fysiotherapeut.
 
Ons 2e elftal zal weer worden getraind door Bryan Wolff en Rob van Esch. 
 
Elftalleider blijft Patrick Rijsdijk. 
 
Assistent scheidsrechter is ook komend seizoen Cor V Eldick. 
 
Anne-marie de Snaaijer zal de spelers gaan verzorgen en ook als pedicure optreden om blessures te voorkomen.
 
Wij wensen staf en spelers een heel leuk en sportief seizoen en hopen dat we het succesvolle afgelopen seizoen een goed vervolg kunnen geven. Waar plezier, ontwikkeling en een juiste drive van spelers en trainers een goede mix was.
 
De Technische Commissie.