Heel langzaam worden de omstandigheden waaronder we bij FC Binnenmaas de voetbalsport kunnen bedrijven weer wat normaler.
Allereerst “chapeau” voor alle (groot)ouders die de afgelopen weken vanuit de bosjes of vanaf de parkeerplaats hebben gekeken naar de training van hun (klein)kinderen. De afspraak om als (groot)ouders niet op het terrein te komen is grandioos nagekomen. Heel veel dank daarvoor!
 
Met ingang van woensdag 1 juli a.s. vervalt deze maatregel zoals inmiddels wel bekend zal zijn; alleen de 1.5 meter tussen toeschouwers blijft gehandhaafd en het bestuur verzoekt iedereen nadrukkelijk om hierop attent te zijn. Een bijkomend effect van de afgelopen weken is dat de trainingen – zonder ouders langs de lijn – met veel meer concentratie bij de spelers/speelsters zijn afgewerkt. We hopen dat dit kan worden voortgezet.
 
Door de landelijke corona-maatregelen zijn veel trainingen en wedstrijden niet doorgegaan. Om dit enigszins te compenseren heeft het bestuur besloten om het terrein en kleedkamers voor trainingen en wedstrijden alleen te sluiten in de periode van 18 juli t/m 1 augustus 2020.
In deze periode zijn alleen de kunstgrasvelden voor recreatief gebruik beschikbaar en is de kantine alleen op zaterdagmiddag geopend.
 
Indien jullie nog met vakantie gaan – doe voorzichtig en blijf gezond.
 
Het bestuur.