Vanaf maandag 11 mei mogen ook de senioren weer trainen, rekening houdend met de 1,5 meter afstand.
Uiteraard zijn hier ook weer enkele afspraken nodig om er voor te zorgen dat we hier met z’n allen de juiste uitvoering aan geven en het zo veilig mogelijk houden.

1) Douches, kleedkamers en de kantine blijven gesloten

2) Op de begane grond is de toiletgroep geopend

3) Je komt in eigen trainingskleding naar de voetbal

4) Indien er verzorging vooraf nodig is dan moet je hier een afspraak voor maken met de verzorger/fysio

5) Alle senioren trainen niet eerder dan 20.30 uur op het veld. Verzamelen bij de poort vanaf 20.15 uur. Als de jeugd het veld en complex heeft verlaten dan kunnen daarna de senioren de velden pas betreden.

6) Je neemt je eigen bidon mee om te drinken

7) Er moet worden bijgehouden welke leden er hebben getraind op welke avond. Dit om in het geval van een besmetting snel te kunnen bepalen wie zich in de directe omgeving heeft begeven.

8) Er wordt getraind volgens het bekende trainingsschema op de avonden. Afwijkend is de donderdag. Dan traint de Jo19 op veld 3. De veteranen en het vierde op veld 2. De selectie op veld 4 en 5

9) Er staan extra zeepdispensers bij ingang en velden om handen te desinfecteren

10) Niet meer dan twee personen in het materialen hok en volg hier zonodig de aanwijzingen van onze materiaalman Ad van der Borst op.

11) Zorg er met elkaar voor dat het goed verloopt. Durf elkaar aan te spreken op de afspraken. Dit geeft de meeste garantie dat we snel weer naar een normale situatie kunnen en we met een normaal seizoen kunnen starten.

Veel plezier
De Technische Commissie