Dinsdag 28 april kregen wij als bestuur vanuit de gemeente de aanvullende maatregelen aangeleverd rondom het hervatten van de trainingen voor onze jeugdleden.

We hadden de plannen voor het grootste gedeelte al klaarstaan maar we moeten deze nu op enkele punten nog aanpassen. Deze week wordt nu gebruikt om dit goed voor te bereiden. Omdat op maandag 4 mei en dinsdag 5 mei het complex gesloten is zal er dus op woensdag 6 mei gestart worden met de trainingen.

Deze week benutten we ook, nu we alle informatie compleet hebben, om zowel leden/ouders/verzorgers en trainers te voorzien van de juiste informatie. Waar moet een ieder zich aan houden en welke regels zijn er. Dit alles met het doel om er zo voor te zorgen dat het voor ieders gezondheid zo veilig mogelijk blijft.

Nog even geduld dus. Hou de site goed in de gaten.

Het Bestuur