Als promovendus in de 2e klasse D draaide FC Binnenmaas een prima seizoen met het behalen van de 2e periode als hoogtepunt. Ondanks een trainerswissel in de winterstop bleef de selectie met leuk en verzorgd voetbal de punten bijeen spelen. Helaas kon het elftal het toetje in de nacompetitie niet spelen door het vroegtijdig beëindigen van de competitie i.v.m. het Corona virus en zullen we nooit weten wat er misschien nog wel meer in had gezeten?

De selectie zal ondanks deze prima resultaten er volgend seizoen toch wat anders uitzien. Vooral het stoppen van de sterkhouders John Maijers en Richard v.d. Wilt is een enorme aderlating voor de fusieclub. Ook het stoppen met selectievoetbal van Leon v.d. Stel en het vertrek van broer Remco naar NSVV is ook zeker een verlies. Kevin Kuijer bleek in de voorbereiding een enorme terugslag te hebben na zijn kruisbandblessure en zal toch moeten vrezen voor een operatie. Een andere spits, Lars Brinkman, zal zijn droom achteraangaan en voor minimaal 1 seizoen gaan voetballen in Springfield, Illinois in Amerika waar hij tevens gaat studeren op de Highschool aldaar. Verder zullen Thomas Oomsen (onbekend), Angelo v.d. Spek (Xerxes), Sylvano Diepeveen (onbekend), Dejan Bislimi (‘s Gravendeel) en Lorenzo Borsboom (IJsselmonde Za) vertrekken. Wij wensen allen heel veel succes bij hun nieuwe club. 

De Technische Commissie heeft samen met hoofdtrainer Michel van Noort gekeken waar de 1e selectie versterkt kon worden uit ons 2e elftal. Zij draaiden ook een heel goed seizoen en stonden op een plaats voor een vervangende periode. Onder de leiding van trainers Bryan Wolff en Rob van Esch zijn er ook daar echt grote stappen gemaakt. 

De 1e selectie zal worden aangevuld door Stefan Kerpel, Bryan Kruithof en Milan de Ruiter uit het 2e elftal. Verder komen keeper Angelo Mathilda (FC Dordrecht), Ron Botterhuis en John Reinsma (Barendrecht), Luc Rozendaal (‘s Gravendeel), Delano Oehlers (ASWH), Youri van Noort (Heerjansdam) en Mayles Glen (Alexandria ’66). Wij wensen hun veel plezier en succes bij onze club. 

De selectie zal onder leiding van hoofdtrainer Michel van Noort en zijn staf er alles aan doen om het niveau van afgelopen seizoen te evenaren met leuk en verzorgd voetbal. Daar heeft de Technische Commissie alle vertrouwen in. Er zullen ook komend seizoen weer talenten van het 2e elftal gaan meetrainen met de 1e selectie en zodoende ook JO19-1 spelers met de 2e selectie. Zo wil FC Binnenmaas de doorstroming van talenten naar het 1e elftal zeker een vervolg geven. 

De Technische Commissie