John Reinsma zal volgend seizoen terugkeren bij FC Binnenmaas. Het talent speelde tot zijn 12e bij FC Binnenmaas.

Hij was daarvoor op proef geweest bij Feyenoord maar werd helaas niet aangenomen. Hij verkoos er toen voor om bij BVV Barendrecht op een hoger nivo te gaan spelen. Hij doorliep daar de selektie teams en mocht al aan het grote werk ruiken toen hij nog eerste-jaars JO-19 speler was. John werd als tweede-jaars A-junior al doorgeschoven naar de selektie van de BVV. Hierin speelde hij nu 2 seizoenen vooral bij het 2e elftal en af toe wat minuutjes in Barendrecht 1.

De in Puttershoek woonachtige Reinsma wilde ivm werk wat dichterbij huis gaan spelen en kan dus hoe hij het zelf zegt :weer lekker op het fietsie naar de club.

FC Binnenmaas is erg blij met zijn terugkeer en wenst hem dan ook veel plezier en succes toe.

De technische commissie