Op een zwaar te bespelen veld in Vlaardingen stond vandaag de uitwedstrijd met Deltasport op het programma. Pattinama mist nog steeds 8 basisspelers en moet noodgedwongen met spelers van het 4e starten.

Binnenmaas start fel maar ook Deltasport gaat fysiek het duel niet uit de weg. Uit een hoekschop is het John Mayers die de eerste kans van Binnenmaas net over kopt. De grootste kans voor Binnenmaas is voor Lars die alleen voor het Vlaardingse doel helaas mist. In de 42e minuut is het raak. Door een misverstand is het Deltasport dat op 1-0 komt.

In de 2e helft verdedigt Deltasport verbeten maar is het spel van Binnenmaas rommelig en wordt er veel te veel balverlies geleden. Op het moment dat niemand er meer in geloofde zette Binnenmaas de wedstrijd op zijn kop. Binnen 25 minuten was het Jannick die de 1-1 aantekende. Kort daarop was het John die de 1-2 binnen kopte. Het verzet van Deltasport was daarmee onverwachts gebroken. Net voor tijd was het weer John die een voorzet van Riccardo bij de 2e paal binnen kon koppen. Daar waar niemand meer op had gerekend gebeurde toch. Een 1-3 overwinning en omdat zowel Sparta als Charlois gelijk speelde toch een stap omhoog.