Op een winderig en regenachtig sportpark de lange Weide ontving Binnenmaas de nummer 2 Spirit.

Vanaf de 1e minuut was het duidelijk dat Binnenmaas de laatste wedstrijd voor de winterstop wilde winnen. Gezien de stand op de ranglijst ook nodig om bovenin mee te draaien. Gezien het spelbeeld en de kansen die Binnenmaas creëerde in de 1e helft was het een wonder dat beide ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

De 2e helft ging Binnenmaas door waar het gebleven was en zette het pover spelende Spirit op eigen helft vast. Ondanks de vele voorzetten lukte het maar niet om Spirit pijn te doen. Tot de 70e minuut toen Riccardo wijsbroek aan de linker kant in balbezit kwam en van 25 meter de bal over de Doelman van Spirit in de kruising schoot. Niet alleen een schitterend doelpunt maar ook de dikverdiende voorsprong voor de ploeg van Marco Jalink. 5 minuten later was het weer raak. Na een dieptepass van Thomas was het Riccardo die vanaf de rechterkant 2 verdedigers uitkapte en de bal in de lange hoek schoot. Daarmee was de wedstrijd beslist. Het lukte Spirit niet om kansen te creëren en toen in de 83e minuut Michael Mathilda uit een voorzet van Riccardo Wijsbroek de 3-0 binnenschoot was het kleine beetje verweer van Spirit helemaal gebroken. Een prima en dikverdiende overwinning waardoor FC. Binnenmaas als de nummer 3 op de ranglijst de Winterstop in gaat.