Op woensdag 16 oktober vond de officiele kick-off van de FC Binnenmaas Mini Champions League plaats!!

28 kinderen verdeeld over 6 teams gingen de onderlinge strijd met elkaar aan. Ze speelden in shirts van Barcelona, Borussia Dortmund, Celtic, AC Milan, Manchester United en Juventus en we zagen overal lachende gezichten! We zijn als vereniging erg blij met de uitstekende begeleiding en hebben maar liefst 7 vrijwilligers bereid gevonden om de kinderen de eerste kneepjes van het voetbal bij te brengen op een positieve en leuke manier. Alles draait om plezier en doelpuntjes maken!

In de afgelopen weken na de zomervakantie hebben de kinderen al gespeeld in hun eigen kleding, maar nu dan echt Champions League voetbal bij FC Binnenmaas!!
De kleding bestaande uit een shirt, broekje en sokken is ter beschikking gesteld door de Business Club FC Binnenmaas om zo alle kinderen uit de Hoeksche Waard de kans te geven om te genieten van voetbal.

De kleding is geleverd via de vaste kledingpartner van FC Binnenmaas, Quick Teamwear. Er zijn dan ook geen kosten verbonden aan deelname aan de Mini Champions League! De kinderen nemen zelf alleen scheenbeschermers en passende voetbalschoenen mee.

We nemen nu een weekje vrij in verband met de herfstvakantie en starten dan weer  op woensdag 30 oktober.
Vanaf 6 november gaan we lekker de warme zaal in om ook zo het plezier zeker te stellen. In de komende maanden spelen we dan zaalvoetbal om dan eind februari weer lekker naar buiten te gaan.

Hoewel de groep met bijna 30 kinderen nu al groter is dan we hadden verwacht, staan we nog steeds open voor verdere aanmeldingen, omdat we genoeg vrijwilligers hebben om het passend te begeleiden.
De Mini Champions League is voor kinderen die geboren zijn in 2013 en 2014. Vanaf nu zijn ook kinderen welkom die geboren zijn voor 1 mei 2015! Jongere kinderen kunnen later aansluiten.
Voor meer informatie of aanmelding, neem aub contact op via mcl@fcbinnenmaas.nl