Het complex sluit na zaterdag 29 juni i.v.m. de vakantieperiode. Dit betekent dat het gebouw (incl. kantine en kleedkamers) dan dicht is en er geen activiteiten meer zijn op de club.

Vanuit het bestuur willen we een ieder die zich op de één of andere manier dit seizoen als vrijwilliger heeft ingezet enorm bedanken. Het was een bijzonder mooi sportief jaar voor jong en oud. Zonder de inzet van trainers, kader, werkploeg, commissieleden en overige vrijwilligers was dit niet gelukt. We moeten trots zijn dat dit met veel vrijwillige uren met elkaar tot stand is gekomen. We hopen als bestuur ook voor het nieuwe seizoen weer op uw steun te mogen rekenen. Bent u nog geen vrijwilliger maar mocht u ook iets willen betekenen voor de vereniging dan zouden we dit echt waarderen. Aan vrijwilligers nooit een gebrek!

En zo aan het einde van het seizoen is het dan ook mooi om nu even gas terug te nemen en te genieten van een rustige periode.
De teams die nog een laatste toernooi of de finale voor de HW bokaal moeten spelen: Heel veel succes!!!!
Iedereen een fijne vakantie gewenst. Geniet ervan.

Het Bestuur
FC Binnenmaas