Velen zullen zich hebben afgevraagd waarom de FC Binnenmaas vlaggen half stok hangen. De reden is dat eind vorige week ons lid Leo de Reus is overleden.

Leo is sinds 1 augustus 1971 lid van onze vereniging d.w.z. hij is destijds lid geworden van vv. Puttershoek en later lid gebleven van FC Binnenmaas.
We kennen hem vanuit het verleden als keeper, scheidsrechter, fanatiek trainend lid en met zijn echtgenote gastheer achter de bar. Na zijn pensionering is hij lid geworden van de werkgroep waarbij geen enkel karwei hem te veel was. Schilderen, ramen zemen, lijnen aanbrengen op de velden en het hanteren van de bosmaaier was zijn lust en leven met tussendoor een sigaretje en bij de afsluiting van de week het gebruikelijke flesje bier.

Na de zomervakantie vorig jaar ging het lichamelijk mis en na een opleving aan het einde van het jaar, waarbij hij de club nog regelmatig bezocht, heeft de ziekte nu definitief toegeslagen.

Wij verliezen met Leo een gewaardeerd lid van onze vereniging en wensen zijn vrouw Jopie en naaste familie alle sterkte om zijn overlijden te verwerken. De crematie van Leo zal in kleine kring plaatsvinden. 

Het bestuur