Beste ouders, verzorgers, spelers,

Het seizoen loopt bijna ten einde. Voor sommige teams staan er nog 1 of hooguit 2 wedstrijden op het programma, sommige teams spelen nog voor de HW bokaal en natuurlijk spelen we nog diverse toernooien.

Als club kunnen we terug kijken op een mooi seizoen 2018-2019. Diverse teams hebben in de winterstop de promotie gemaakt naar een hogere klasse, er werd veel gescoord door onze teams en vooral veel PLEZIER beleefd. Een mooie bijkomende ontwikkeling is dat er in alle categorieën aanwas van nieuwe leden blijft komen , als club zijn we hier heel blij mee.

Helaas hebben we de pech dat we dit jaar laat zomervakantie krijgen en het seizoen al begin september start. In navolging van deze ontwikkelingen gaan we de komende periode gebruiken om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Op navolgende pagina`s staat een grove eerste concept indeling weergegeven van alle onderbouw teams. Vanaf 27 mei gaan we trainen in de nieuwe samenstellingen. De definitieve keuzes worden pas voor de zomervakantie gemaakt en in sommige gevallen pas na de zomervakantie. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Naast deze eerste grove concept indeling wil ik graag de aandacht vragen voor het volgende, we zijn naarstig opzoek naar begeleiders voor diverse teams. Mocht u iets voor de club willen betekenen dan hoor ik dit graag. Ook als er vragen zijn n.a.v. de eerste concept indeling hoor ik graag van u. 

JO8 trainingsdagen maandag / woensdag 18:00 t/m 19:00
JO9 trainingsdagen maandag / woensdag 18:00 t/m 19:00
JO10 trainingsdagen dinsdag / donderdag 18:00 t/m 19:00
JO11 trainingsdagen dinsdag / donderdag 18:00 t/m 19:00
JO12 trainingsdagen maandag / woensdag 18:00 t/m 19:00

Met sportieve groet, 

Patrick van Gils
HJO onderbouw FC Binnenmaas
0651847610