Met ingang van het nieuwe seizoen zal Anne-Marie Snaaijer-Deunhouwer de verzorgingsstaf van de selectie komen versterken en zich met name richten op het 2e elftal. Anne-Marie is binnen de vereniging geen onbekende aangezien ze het afgelopen jaar het damesteam heeft begeleid en de wedstrijden onder 23 jaar heeft bijgewoond. Dit laatste blijft ze ook doen. Anne-Marie heeft een achtergrond in de gezondheidszorg, heeft in het verleden zelf ook gevoetbald en wil zich via cursussen verder scholen in blessurebehandelingen. De afspraak is gemaakt dat ze in principe op dinsdagavond en zaterdag aanwezig zal zijn, waarbij ook jeugdleden met blessures eventueel een beroep op haar kunnen doen.

Het bestuur is heel gelukkig met de keuze van Anne-Marie en wenst haar alle succes en een prettige werkkring toe bij FC Binnenmaas.
 
Het bestuur