Door het stoppen van keeper Joey de Jong ivm een stage en verhuizing was FC Binnenmaas op zoek naar een nieuwe keeper die de concurrentie met Thijs Botterhuis aan kan gaan.
Sylvano (21) begon als 5-jarige met voetballen bij BVV Barendrecht. Waar hij vanaf de D jeugd ging keepen. Hij doorliep alle selektie elftallen tot aan de B1. Ook keepte hij in het KNVB elftal onder 16.
Dit was SSS ook opgevallen en op 17 jarige leeftijd debuteerde hij in het 1e elftal van de Klaaswaalse club en keepte daar tot dit seizoen. Hij maakte dus de promotie naar de 2e klasse mee waar hij in de beslissende strafschoppen serie tegen LYRA 3 penalties pakte. Sylvano geeft aan dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en heeft enorm veel zin om bij FC Binnenmaas aan de slag te gaan.
Wij wensen Sylvano veel succes en plezier volgend seizoen.

De Technische Commissie

sdr