Thomas (31) is linksbenig en kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten. Tevens is zijn uitstekende traptechniek een gevaarlijk wapen bij vrije trappen. Thomas begon in de jeugd bij Heerjansdam. Op 17 jarige leeftijd moest hij noodgedwongen naar de senioren omdat er toen geen A1 elftal was bij Heerjansdam. Vanuit een lager elftal verkaste hij naar VV Smitshoek 2. Na drie jaar keerde hij terug naar Heerjansdam. Daar waar hij nu in 1e selectie speelt. Maar omdat hij steeds minder aan spelen toekomt is hij toe aan een andere uitdaging. Omdat hij al wat spelers in onze selectie kent is hij blij met zijn overgang naar onze club.

Wij als FC Binnenmaas zijn weer blij met zijn komst in verband met de terugkeer van linkspoot Sjoerd v.d. Pers naar zijn oude club v.v. Strijen.

De Technische Commissie