Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen hebben bijna alle elftallen van FC Binnenmaas het afgelopen halfjaar nieuwe wedstrijdtenues, trainingspakken en tassen mogen ontvangen. Over de uitstraling en de kwaliteit van de nieuwe kleding ontvangen wij als club niets anders dan positieve geluiden van zowel leden, sponsoren, ouders maar ook van de tegenstanders.

Wij vonden het als bestuur van FC Binnenmaas dan ook een vereiste dat al onze ruim 80 (!) trainers en begeleiders van de jeugdafdeling er netjes en herkenbaar bijlopen en hebben zodoende, met behulp van een sponsor, voor al deze vrijwilligers nieuwe donkerblauwe FC Binnenmaas kleding besteld. Bijna iedereen is momenteel voorzien en de ontbrekende kleding verwachten wij voor eind maart binnen te krijgen.

Afgelopen week waren twee nieuwe sponsoren bereid om de JO17.2 en JO17.3 ook geheel in het nieuw te gaan steken!

Nu zijn wij er bijna, maar nog niet helemaal…….

Voor de laatste drie jeugdelftallen, te weten de JO10.4, JO12.2 en de JO15.5, zoeken wij nog enkele sponsoren die ook de kinderen van deze elftallen nog voor het einde van het seizoen van nieuwe kleding kunnen voorzien.

Dit hoeft niet door één sponsor gedaan te worden maar kan ook door meerdere sponsoren met elkaar worden gedeeld.

Wie kan ons en deze kinderen nog dit seizoen aan een nieuw tenue helpen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Piet Dorst (sponsorcommissie) of Ben van der Bom (bestuur).

Ps. Als enige van de senioren zoekt FC Binnenmaas 6 momenteel nog één of meerdere sponsoren, wie kan dit elftal helpen?