Gisterenavond heeft Marco Jalink (45) in aanwezigheid van voorzitter Arjon van der Giesen en bestuurslid technische zaken Gerard Leggedoor, het contract ondertekend om met ingang van het nieuwe seizoen 2019/2020 de eerste selectie van FC Binnenmaas onder zijn hoede te nemen.

De vacature die zal ontstaan door het aankomend vertrek van Fop Gouman is hiermee in een korte tijd weer ingevuld en dat stemt het bestuur tot tevredenheid. Marco heeft gisterenavond ook al kennis gemaakt met een groot deel van de stafleden. Ten aanzien van zijn voetbal- en trainersverleden is te melden dat hij ruime ervaring heeft opgedaan in zowel het amateur- als betaald voetbal. Momenteel is hij trainer bij de hoofdklasser Xerxes-DZB.

In het dagelijks leven is Marco sinds jaren een succesvol horeca-ondernemer. Beiderzijds zien we uit naar een succesvolle samenwerking. 

Het bestuur