Bestuurslid Technische Zaken Gerard Leggedoor heeft deze week de overeenkomsten met Jerry Schouten (coördinator dames/meiden), Marius Heinerman (coördinator jongens bovenbouw) en Patrick van Gils (coördinator jongens onderbouw) verlengd voor het nieuwe seizoen. De intentie is uitgesproken om meerjarig samen te werken aan de (door)ontwikkeling van de jeugdopleiding van FC Binnenmaas. Het is belangrijk om dit naar elkaar toe uit te spreken omdat veel zaken niet van het ene op het andere moment geregeld zijn. Dit is een proces wat langer duurt en continue in beweging is. Als bestuur zijn we daarom trots op deze drie mannen die verder willen werken aan deze ontwikkkeling. We hebben er alle vertrouwen in dat we gezamenlijk verder gaan bouwen aan onze mooie vereniging waarbij onze jeugd het belangrijkste kapitaal is.