Op zondag 21 januari zijn in het bijzijn van de sponsors op spectaculaire wijze de nieuwe tenues, inloop shirts, trainingspakken en tassen overhandigd aan de selectie van Veteranen Zondag. Speler Arjen den Ouden maakte met zijn paramotor eerst een paar rondjes boven het complex voordat hij gekleed in het nieuwe tenue een landing maakte op het hoofdveld. Na de fotosessie werd er een wedstrijd gespeeld tussen het huidige elftal en een elftal samengesteld met spelers uit het (grijze) verleden. De lange gezellige dag werd afgesloten met een hapje en een drankje. Via deze weg willen wij alle sponsors bedanken voor hun bijdrage aan deze schitterende complete outfit, ook bedanken wij iedereen die heeft bijgedrage aan deze gezellige dag. De sponsors in willekeurige volgorde, Gall&Gall, Bakker Doolaard, Autobedrijf Jan Snel, Precies Consultancy, Gerjoh Speelautomaten, CV en Sanitair Service Binnenmaas, Café de Herberg, Vlees Express Puttershoek, Café Bij de Bruin, Café Jos Noordwijk, Handels onderneming Leeuwenburg, Slagerij Ton Slager, Café ’t Centrum.

Spelers en begeleiding FC Binnenmaas Veteranen Zondag.