Vanaf half december is Combinex heel nadrukkelijk aanwezig op het hoofdveld van FCB door meterslange bordsponsoring achter het doel van het hoofdveld.

Arie Troost: “Wij leveren graag een positieve bijdrage aan de omgeving en dat doe ik door het sponsoren van verenigingen en evenementen. Het aangaan van een overeenkomst met deze club doe ik omdat ik de lokale sport een warm hart toedraag. Veel van onze medewerkers zijn fanatieke sporters in de Hoeksche Waard en een groot deel daarvan bij de voetbalverenigingen.” 
Bij FC Binnenmaas voetbalt medewerker Kevin Kuijer in het selectie-elftal .

Arie Troost: “Sponsoring biedt de mogelijkheid om onze naamsbekendheid onder scholieren en toekomstige werknemers te vergroten. Wij staan bekend als een goede werkgever en werken in de Hoeksche Waard betekent geen files naar Rotterdam.”

Combinex is een snelgroeiend logistieke dienstverlener en is sterk in het efficiënt organiseren van wegvervoer  voor zowel verpakte droge-, gekoelde- als diepgevroren goederen door heel Europa. De medewerkers regelen dagelijks ruim 450 transporten. Naast de forwarding afdeling, wordt hiervoor ook gebruik gemaakt van ruim 150 vaste charter die onder de regie van Combinex Planning rijden.

Sinds kort heeft Combinex ook een eigen trailerpark. In december is de eerste vervoerder gaan rijden met een Combinex trailer en in het jaar 2019 volgen er meer.

De Combinex Group bestaat uit:
Combinex dry goods b.v.
Combinex fresh & frozen b.v.
Combinex Polska Sp. z.o.o.

Combinex kijkt uit naar een jarenlange samenwerking met FC Binnenmaas.

Wil je meer weten over Combinex? 

Kijk dan op de website: www.combinex.eu