Woensdag 28 november was het dan eindelijk zover.
Sinterklaas had de pieten een paar uurtjes vrij kunnen maken om bij onze mooie club FC Binnenmaas een training te komen verzorgen. De hoofd piet die met veel kabaal de kantine binnen kwam stormen had eigenlijk niet zoveel zin om in het koude Nederlandse weer een training te gaan doen, en wilde dit liever in de Spaanse zon voorstellen. Gelukkig kregen de andere pieten de hoofd piet zover en zo begonnen de maar liefst 65 enthousiaste deelnemers uit de mini, JO8 en JO9 aan 7 uitdagende oefeningen zoals, pakjes dribbelen, zaklopen en zelfs penalty’s nemen om pietje plezier.
Al met al een mooi voetbalfeestje, voorzien van gezellige muziek, kadootjes en vooral veel plezier.
Pieten hartstikke bedankt voor deze geweldige training.
Tot volgend jaar!!!!!

Via deze weg willen we de sponsoren Marskramer, Sport en dansstudio Binnenmaas, Bakkerij Doolaard en de activiteiten commissie bedanken!!