Afgelopen dinsdagavond heeft FC Binnenmaas in Rotterdam tegen FC IJsselmonde (zondag) gespeeld. In een niet al te beste wedstrijd van de kant van FC Binnenmaas werd het eindelijk 4-3 voor FC IJsselmonde.

Binnenmaas kwam in het begin van de wedstrijd nog wel op voorsprong. Een schot van Daan Leggedoor werd in eerste instantie nog door de keeper tegen gehouden, in de rebound was het echter Lars Brinkman die alsnog 0-1 scoorde. Daarna was het echter FC IJsselmonde dat de doelpunten voor zijn rekening nam. Nog voor rust wist FC IJsselmonde drie keer te scoren, waardoor het met rust 3-1 voor FC IJsselmonde stond.

Direct na rust was het zelfs al snel 4-1. Pas in de blessuretijd deed  Binnenmaas wat terug en wist het nog twee keer te scoren. Eerst was het Michael Mathilda die een voorzet van Sjoerd v.d. Pers afrondde. Daarna scoorde Riccardo Wijsbroek op aangeven van Jannick v.d. Laan met een fraai afstandsschot 4-3, maar daar bleef het dan ook bij.