De Technische Commissie heeft begrepen dat er misverstanden zijn over het gebruik van de verzorgingsruimte en hoe een lid moet omgaan bij het behandelen van een blessure. Wij willen graag een aantal zaken hierover duidelijk maken.

De ruimte wordt alleen geopend door verzorgers/sters (of uiteraard in noodgevallen).

De ruimte wordt ivm hygiëne niet betreden met voetbalschoenen.

Bij een blessure kan er via je trainer/leider/coördinator een afspraak gemaakt worden met een verzorger/ster of fysiotherapeut.Dit geldt op maandag en woensdag na 20:15 uur voor meisjes en dames. Op dinsdag en donderdag na 20:15uur voor jongens/heren. De fysiotherapeut is alleen op donderdag na 20:15uur aanwezig.

Gebruik verzorgingsprodukten:

In de kast in het wedstrijdsecretariaat staan 2 koffers met de basis sportverzorgingsproducten zoals vicks, olie en vaseline.In de vrieskast in het wedstrijdsecretariaat staan ook bekertjes ijs en liggen coldpacks. Uiteraard na gebruik van dit alles dit ook weer terugbrengen voor de andere leden.

Als er iets niet voorradig is vraag het dan even aan het wedstrijdsecretariaat. Zij vragen dit aan de verzorger/ster. Houdt er dan ook rekening mee dat de verzorging bezig kan zijn, U wordt zo snel mogelijk geholpen.

Wij hopen dat wij zo alle leden zo goed en snel mogelijk van de juiste medische hulp kunnen voorzien.

De Technische Commissie