Het elftal van trainer Fop Gouman heeft afgelopen zaterdag in Mijnsheerenland met grote cijfers gewonnen. In het bekerduel tegen GOZ werd het maar liefst 10-2.

 

Na 19 minuten werd de score geopend. Een vrije trap van Remon van Prooijen werd door de keeper van GOZ niet goed verwerkt, waarna Kevin Kuijer met een kopbal 0-1 scoorde. Na 31 minuten scoorde Binnenmaas wederom. Na een overtreding op Riccardo Wijsbroek, was het aanvoerder John Maijers die de strafschop benutte. Twee minuten later was het Ricardo v.d. Stoep die op aangeven van Kevin Kuijer 0-3 scoorde. In de 41e minuut werd na een voorzet van Michael Mathilda de 0-4 gescoord. Dit was tevens de ruststand.

 

In het eerste gedeelte van de 2e helft kwam Binnenmaas niet tot scoren. In tegenstelling tot Binnenmaas deed GOZ dit in de 58e wel, 1-4. Daarna draaide de doelpuntenmachine van Binnenmaas op volle toeren. Op aangeven van Richard v.d. Wilt was  het Kevin Kuijer die 1-5 scoorde. Maurice de Boer maakte op aangeven van Riccardo Wijsbroek 1-6. In de 72eminuut was  het GOZ dat vanuit een cornerbal de 2-6 binnen kopte. Eén minuut later was het al weer 2-7, na een voorzet van Kevin Kuijer, scoorde een verdediger van GOZ in eigen doel. In de 77e en 78e minuut scoorde Riccardo Wijsbroek respectievelijk 2-8 en 2-9. John Maijers tekende in de 88eminuut voor het slotakkoord, 2-10.

 

Ondanks de zeer ruime overwinning is Binnenmaas helaas wel uitgeschakeld voor de beker. Dit was vorige week na de 2-1 nederlaag tegen Barendrecht echter al een feit.

 

Volgende week zaterdag gaat de competitie van start. Binnenmaas begint dan met een zware uitwedstrijd. Rijnmond Hoogvliet Sport, de nummer 2 van vorig seizoen is dan de tegenstander.

 

Het 2e elftal heeft zaterdag ook voor de beker gespeeld. Uit tegen Dilettant 2 werd er met 5-4 verloren. Ook het 2e is uitgeschakeld voor de beker.