Dinsdagavond 11 september heeft FC Binnenmaas in Zwijndrecht een oefenwedstrijd gespeeld tegen Groote Lindt. Binnenmaas startte niet al te sterk, de wil was er wel, maar het spel was niet zorgvuldig genoeg. In het eerste half uur waren er niet al te veel kansen voor Binnenmaas. Ook Groote Lindt had niet veel mogelijkheden, welgeteld één, maar die werd dan ook wel gelijk benut. Zodoende stond het na 24 minuten 1-0. In de 33e minuut kreeg Binnenmaas een vrije trap op een meter of 18 van het doel, deze werd fraai en doeltreffend ingeschoten door Remon van Prooijen, 1-1 Daarna ging Binnenmaas beter spelen, hetgeen resulteerde in een drietal kansen, deze werden helaas niet benut.

Na rust kregen we een Binnenmaas te zien dat duidelijk het betere van het spel had. In de 64e minuut werd dit ook in de score uitgedrukt. Op aangeven van Riccardo Wijsbroek scoorde debutant Daan Leggedoor 1-2. De voorsprong was echter van korte duur, na onnodig balverlies en een snelle uitval was het in de 66e minuut al weer gelijk, 2-2. Drie minuten later werd er wederom gescoord. Na een perfecte voorzet van Charlie de Graaf scoorde Daan Leggedoor zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, 2-3. Ondanks dat Binnenmaas het spel bleef domineren was het Groote Lindt, dat in de 75e minuut, counterend wederom op gelijk hoogte kwam. Daarna kreeg Binnenmaas nog wat kansen, maar wist het niet meer te scoren, zodoende werd de eindstand bepaald op 3-3.

Komende zaterdag speelt Binnenmaas voor de beker in Mijnsheerenland tegen GOZ.