Vandaag, donderdag 16 augustus, bereikte ons als FC Binnenmaas het bericht dat Erelid Gerrit Rijsdijk op 94 jarige leeftijd is overleden. Gerrit was in 21 mei 1948 mede oprichter van de voetbalvereniging Maasdam, dit jaar dus 70 jaar geleden. Hij voetbalde toen actief in het 1e elftal van v.v. Maasdam, was samen met zijn vrouw jaren kantinebeheerder bij v.v. Maasdam en beklede ook diverse bestuursfuncties. Bij de opening van het nieuwe complex aan de Sportlaan, werd Gerrit benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Na zijn pensionering sloot hij zich aan bij de werkgroep van FC Binnenmaas. Hier hield hij zich voornamelijk bezig met bestratings-werkzaamheden, schoffelen en de oude kranten container ordenen. Een jaar geleden stopte hij om gezondheidsredenen zijn werkzaamheden bij de werkgroep. Hij volgde nog wel de thuiswedstrijden van het 1e elftal. De laatste competitiewedstrijd van het 1e elftal was hij nog in de kantine aanwezig. Dit jaar was Gerrit 70 jaar lid van v.v. Maasdam/FC Binnenmaas. We verliezen met Gerrit een zeer gewaardeerd lid.

Het bestuur en leden van FC Binnenmaas wensen de naaste familieleden heel veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

De uitvaartplechtigheid zal dinsdag 21 augustus plaatvinden in de aula van de Algemene Begraafplaats ‘De Essenhof’ Sportlaan 2 te Puttershoek. Aanvang 11.00 uur.