De technische commissie heeft in samenwerking met de trainers en leiders de voorlopige indeling van de teams voor het seizoen 2018-2019 gemaakt. Wij hebben er naar gestreefd om een ieder zo vroeg mogelijk op de hoogte te brengen van deze voorlopige indeling.

De indeling is tot stand gekomen na overleg met de huidige trainers en naar aanleiding van de beoordelingen die de trainers tijdens het afgelopen seizoen hebben gemaakt. Tevens is er ook door de diverse TC leden intern gescout om de juistheid van de indeling te toetsen.

Er kunnen nog mutaties in de voorlopige indeling plaatsvinden op basis van nieuwe inschrijvingen en/of eventuele afmeldingen van huidige leden. Ons streven is om een ieder op zijn niveau te laten spelen zodat er optimaal plezier kan worden beleefd aan het bedrijven van jullie sport. Wij hebben ook als doelstelling om teams niet onder- of over bezet in te delen waardoor het plezier en de ontwikkeling van jullie niet zal afnemen.

Wij zijn zorgvuldig met de indeling omgegaan en hopen dat iedereen een sportief en plezierig seizoen zal beleven.

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u mailen naar: jeugdopleiding@fcbinnenmaas.nl

Met vriendelijke groet,

De technische commissie

Indeling JO13

Indeling JO15

Indeling JO17

Indeling JO19