Ook de huidige sponsors van FC Binnenmaas1 verlengde hun sponsorcontract met 3 jaar. ETD, European Tyre Distributors BV uit Strijen, FrieslandCampina uit Maasdam zullen ook komende 3 jaar hun sponsornaam op het shirt van FC Binnenmaas terug zien. Autorijschool Henk Legerstee uit Maasdam verlengde als “broeksponsor” ook zijn contract voor 3 jaar!

Verder zal ETD, European Tyre Distributors BV uit Strijen, ook als shirtsponsor van het 2e elftal van FC Binnenmaas op gaan treden. Autorijschool Henk Legerstee uit Maasdam zal ook op de broekjes van het 2e elftal zijn sponsornaam zien terug komen.

Marcus Reedijk tekent namen ETD Strijen

Henk Legerstee tekent voor Autorijschool Legerstee

Alle sponsors van FC Binnenmaas 1 2018-2021

Alle sponsors FC Binnenmaas 1 en trainers Fop Gouman en Martin Remmers