Afgelopen dagen is het nieuwe FC Binnenmaas tenue gepresenteerd op social media en live te bewonderen in ons clubgebouw. Zoals de oplettende volger van ons heeft opgemerkt stappen we over van Kelme naar Quick. Deze keuze komt niet zomaar uit de lucht vallen. Met een grote breedgedragen delegatie zijn de voors en tegens serieus afgewogen.

Zo is ook het design van het nieuwe tenue met deze delegatie samengesteld. Een hele klus want iedereen heeft een eigen mening. Aan Quick was het er ook aangelegen om de “titel” van het oude shirt “het lelijkste tenue” om te zetten naar wat moois. Wij zijn dan ook zeer vereerd met het eind resultaat.

De komende periode is er nog heel veel werk te verzetten. Zoals het vinden van sponsors, wilt u met uw bedrijf “pronken” op dit mooie tenue meld u dan aan via sponsorzaken@fcbinnenmaas.nl of bij het bestuur.

Ook staan er nog pas sessies gepland zodat alle tenues maar ook de overige kleding zoals trainingspakken enz besteld kunnen worden.