Maandagavond 4 juni was het zover: de examentraining van Timo Rollof voor zijn UEFA B cursus (ook wel Trainer/Coach II).  FC Binnenmaas heeft Timo afgelopen seizoen de kans geven om deze cursus te volgen bij de KNVB. Elke maandagavond was hij hier druk mee bezig. Om bij clubs zoals AZ Alkmaar, Almere City, Excelsior Rotterdam, Spijkenisse, Quick en ADO Den Haag zijn cursus te volgen. Maandagavond heeft Timo zijn praktijk training tot een goed einde gebracht waardoor hij officieel in bezit is van zijn UEFA B diploma.

Timo wil via deze weg FC Binnenmaas bedanken voor deze kans om de cursus te mogen volgen en hoopt dat er nog meer trainers deze weg willen volgen om zo een nog completere trainer te worden.

Namens FC Binnenmaas willen wij Timo van harte feliciteren met het behalen van zijn UEFA B diploma en we wensen hem veel succes zich verder te ontwikkelen binnen de club.