Wij ontvingen van Alexander Kranendonk, leider FCB1, het volgende bericht:

AFSCHEID ALS LEIDER FC BINNENMAAS 1

Volgend seizoen zal ik geen leider meer zijn bij Binnenmaas 1. Zoals de meeste wel weten ben ik ziek en gaat het nog niet zo goed, dus ik moet aan me zelf gaan denken. Ik heb van de vereniging een timeout gekregen van 1 of 2 seizoenen. Ik heb de spelers en staf al bedankt voor hun steun en mooie tijden. Nu is het de beurt om jullie te bedanken. Te bedanken voor degenen die mijn verslagen hebben gelezen en die zijn wezen komen kijken bij de wedstrijden. Ook bedanken voor degenen die me gesteund hebben op de momenten dat het nodig was.

Ook wil ik alle vrijwilligers bedanken waar ik mee te maken heb gehad en me samen heb gewerkt.

Ik zal gewoon op de voetbal blijven komen, het 1e volgen en ik ga zelf een poging doen om in het 5e het voetballen op te pakken.

Allemaal bedankt.
Gr Alexander Kranendonk