Zondag 20 mei was het dan zover. De eerste gezamenlijke meidendag van FC Binnenmaas. Om 10.15 uur waren alle meiden welkom op het sportcomplex. We begonnen de dag met een bootcamp, verzorgd door TOVV.  Een quiz over gezonde voeding en uiteindelijk een opdracht waarbij ze een bootcamp les konden winnen. Super leuk!
Daarna een brunch met natuurlijk gezonde voeding. Zelf wraps maken met een fruit shake. Na dit gezonde maal stond er een bingo op het programma. Daarbij natuurlijk leuke prijzen te winnen voor de meiden. We sloten de dag af met een mini voetbal toernooi. Ook hier waren alle meiden van klein naar groot door elkaar bezig met hun favoriete sport.

Kortom, een hele gezellige dag waarbij wij trots zijn op alle meiden en een pluim voor de Mo17 meiden die de groepen super hebben begeleid.Een top dag met top weer en zeker een vervolg hierop. Aad, Renate en Ad bedankt voor de gastvrijheid.