Op deze zonovergoten zaterdagochtend staat deze wedstrijd op het programma. Alle boys zijn fit en hebben er zin in. De warming up is goed en scherp.
We starten gelijk fel en Jayson weet direct florian diep te sturen. Die werkt beheerst af 1-0. De boys blijven scherp en geven geen kansen weg. Een mooie combinatie zet Jayson voor de goal die haalt de trekker over en maakt de 2-0. We blijven lekker combineren Milan onderschept de bal aan de rechterkant speelt 2 man uit en rond beheerst af 3-0. We hebben de zwervers waar we ze hebben willen met de rug tegen de goal. Weer een mooie combinatie en wederom Jayson die afrond 4-0. Zwervers krijgt iets meer grip op ons maar de verdediging met Luuk en Mick staat als een huis. Ook is onze Lucas alert en voorkomt zo een tegen goal. Milan heeft het vandaag op zn heupen en scoort binnen 2 minuten de 5-0 en 6-0. De boys zitten in de goede flow. Echter staan we positioneel regelmatig niet goed en lijkt het soms dat we niet vooruit durven te voetballen. Dani is inmiddels binnen de lijnen gekomen niet veel later tekent Dani de 7-0 aan. Door een slippertje van onze kant wordt het 7-1.
Dit is ook de ruststand.
Een verdiende voorsprong voor onze boys.
Na rust tapt zwervers uit een ander vaatje. Ze zetten hoog druk en zetten ons vast. Ook het fysieke komt om de hoek. Zoals al vaker dit seizoen aangetoond kunnen wij hier als ploeg slecht mee omgaan. Ondanks dat we positioneel beter staan verliezen we toch de grip op de wedstrijd de 7-2 en 7-3 vallen redelijk snel. Wij herstellen ons gelukkig en gaan weer beter voetballen. De wedstrijd wordt wat grimmiger. De goed lijdende spelbegeleider grijpt een aantal keer duidelijk in. Dit zorgt voor rust en helderheid. Het slot akkoord is aan ons.
Een uittrap van Lucas beland via de kluts bij Dani die beheerst uithaalt en van 20 meter de keeper van Zwervers verschalkt 8-3!!!!
Een uitstekende en verdiende overwinning van onze kant.
Prima gedaan BOYS ga zo door, op naar de volgende overwinning in de HOOFDKLASSE!!!