Op 5 mei 2018 springen we massaal op de fiets om je favoriete plaatselijke voetbalvereniging te steunen. Hieraan mag iedereen deelnemen die het regionale voetbal een warm hart toedraagt, kinderen, ouders, opa’s en oma’s en vrienden.

Bij iedere deelnemende club in de Hoeksche Waard moet je stempelen waarmee leuke prijzen zijn te verdienen zie het kompas of kijk even op de website.

De ronde is 25 of 40 km lang, het tempo is relaxed en onderweg kun je kiezen bij welke club(s) jij een stop inlast voor een bakje koffie, thee, limonade enzovoort. De startlocaties zijn dus tevens rustplaatsen. De prachtige tocht wordt gepijld en volledig begeleid door een ervaren team. Je kunt kiezen bij welke van de vijf onderstaande startlocaties je tussen 10.00 en 11.00 uur aanhaakt op deze vrolijke Club tot Club Ronde:

vv s’Gravendeel            SHO        FC Binnenmaas

vv NSVV                        vv GOZ

Iedere deelnemer krijgt bij de start een stempelkaart waarmee leuke prijzen zijn te verdienen je moet wel even inschrijven via fietsenvoorjeclub.nl en even onze facebook liken. Vervolgens je leukste foto tijdens de fietstocht op facebook plaatsen.  Tijdens de tocht worden je daarnaast een aantal versnaperingen aangeboden zodat je volledig fris en fruitig finisht!

Je steunt je club bij deelname want voor iedere starter krijgt de club € 5,00 uitgekeerd door de organisatie!

Het inschrijfgeld is 7,50 euro inclusief versnaperingen onderweg

We zien je graag verschijnen bij de start!

Voor meer info kijk op: http://www.fietsenvoorjeclub.nl/