Vandaag staat de 2e beker pot van ONZE JO10-1 op het programma.
In de 1e wedstrijd werd er ruim gewonnen van Gravendeel JO10-1 (13-0).
Dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Onze boys hadden dinsdag na de training al een opdracht meegekregen.
Iedereen was fit/fris en alert bij de warming-up.
SSS trapt af en we zetten gelijk druk, SSS had hier geen rekening mee gehouden.
Jamil onderschept fel de bal dribbelt in en werkt de bal beheerst af en zo staat het na minder dan 1 minuut spelen 0-1 voor ons. Een prettige start en geheel volgens de afspraak die we gemaakt hebben.
Het is wat zoeken van onze kant hoe SSS nu staat in het veld. Carmijn heeft zijn plaatsje al gevonden aan de rechterkant krult hij de bal lekker achter de uitstekende keeper van SSS 0-2.
Dit belooft wat voor de resterende minuten van de wedstrijd. SSS is wat bijgekomen van deze wervelende start en laat zien dat ook zij echt wel kunnen voetballen. Het duurt dus wat langer voor dat we weer een goal kunnen aantekenen. Een lekkere assist van Koen op Carmijn is de 0-3. Achterin staan we goed met Oscar Dion en Jamil. Knap is het hoe we via onze goalie Bret het spel verleggen van links naar rechts. We zoeken de goal weer. Inmiddels is Victor in de ploeg gekomen. Hij bedient Koen op maat die de 0-4 aantekent. Na deze fraaie goal zetten we weer gelijk druk via de flanken wordt Carmijn diep gestuurd door Oscar. Carmijn trekt het balletje prima voor en Koen rond beheerst af. 0-5
We kruipen richting de rust. Toch zijn we nog 1 keer aanzet Carmijn schiet hard op de goal maar de keeper keert dit schot. Jamie is er als de kippen bij en zet de rust stand op 0-6.

Tja wat moet je als trainers hier nu van zeggen. Het enige wat we meegeven is dat we hopen dat het spel breed wordt gehouden en onze boys niet te makkelijk gaan denken.

We starten in een wat gewijzigde opstelling dit om direct maar eens wat te experimenteren. SSS tapt uit een ander vaatje en krijgt iets meer grip op ons. Of dit door onze gemakzucht komt of de kwaliteit van SSS blijft in het midden.
Het duurt dan toch wat langer voor wij de grip terug hebben. Victor geeft een voorzet en daar is Stach onze kleinste man van het veld met het koppie bij en maakt zo de 0-7. Dit geeft ons weer moed. We gaan weer combineren en zoeken de goal weer.
Victor wil ook een doelpuntje en doet verwoede pogingen. Uiteindelijk lukt hem dit toch en wordt de stand 0-8.
Het is nog niet klaar. We zoeken via Dion de flanken weer op. Stach komt in balbezit en speelt met een oogstrelende 1-2 met Koen 2 verdedigers van SSS uit. Koen rond beheerst af en zo is het 0-9.
Dion zijn drive naar voren is altijd aanwezig en wil ook nog een steentje bijdragen aan deze overwinning. Koen steekt de bal op Dion.
Dion start zijn bekende rush en maakt de 0-10!!!!!
SSS blijft ondanks deze achterstand toch positief en hardwerken. Heel knap.
Zoals altijd wordt hardwerken altijd beloont en dit geld ook voor de jongens van SSS de rape linksbuiten ontsnapt aan onze aandacht en door een slippertje gaat de bal in de goal. 1-10.
Dit is ook de eindstand.

Na 2 potjes spelen in de HW-bokaal hebben we 23 goals voor en 1 tegen en zijn we de terechte 1e finalist van de HW-bokaal 2018.
Wie onze tegenstander gaat zijn wordt beslist in een onderling duel tussen Gravendeel en SSS.
Wij zijn benieuwd wie wij treffen in de finale op 23 juni.
Goed gedaan BOYS!!!!
Ga zo door!!!