Wij feliciteren Samantha Hulstaert, Nikki Alberts, Stefan den Hoed, Lennox de Wolff, Milan Bres, Quinn Vugts, Boris Dirks en Jordy van Gils met het behalen van hun certificaat Opleiding Spelbegeleider / Pupillenscheidsrechter.

Afgelopen vrijdag hebben zij deze opleiding met goed resultaat in samenwerking met de KNVB Academie positief afgerond.
Deze opleiding is opgezet volgens het principe van ‘blended learning’: ze leerde tijdens 2 cursusavonden, in de praktijk door het begeleiden van pupillenwedstrijden en door middel van een de app ‘ het Nieuwe Fluiten’. In deze app staat alle zeer bruikbare informatie voor het begeleiden van de pupillenwedstrijden.

Hierdoor streeft bij FC Binnenmaas naar optimaal ontwikkeling van ons pupillenvoetbal met optimaal spelplezier. Rituelen rondom de wedstrijden en de regels van het spel dragen bij aan een plezierige wedstrijd. Daarom willen wij hen graag zo goed mogelijk faciliteren om hier een nog positievere bijdrage aan te leveren. Wij wensen hen dan ook veel plezier bij het begeleiden van hun wedstrijden.

Elke zaterdag zijn er veel wedstrijden te fluiten of te begeleiden binnen onze vereniging. Dus we blijven op zoek naar enthousiaste (niet) leden die de vereniging hierbij willen helpen.
Heb je belangstelling om een wedstrijd te begeleiden bij onze pupillen, junioren of senioren maak dit dan kenbaar bij ons!! Uiteraard wordt je hierin goed begeleidt vanuit de vereniging.

Je kunt dit kenbaar maken bij je trainer, doorgeven aan John den Otter of Edwin van Meeningen of door een mail te sturen naar wedstrijdzaken@fcbinnenmaas.nl met als onderwerp Begeleiden wedstrijden en in de mail je naam, geboortedatum en telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Waarna we snel contact met je zullen opnemen. Alvast bedankt.

FC Binnenmaas
Scheidsrechterzaken