Vandaag 26 maart stond voor onze boys de 1e wedstrijd voor de HW bokaal op het programma.

De tegenstander is geen onbekend, VV s `Gravendeel is bij ons bekend omdat Koen en Bret vorig seizoen transfer vrij zijn overgekomen uit Gravendeel. Een potje waar dus wat gezonde spanningen opstaan, aangezien een aantal boys bij elkaar in de klas zitten. De warming up van de groen gele brigade was niet top, beetje scherpte miste is dit spanning of een stukje gemakzucht?

Zoals een goede gastheer betaamt mag de gast aftrappen. We zetten gelijk goed druk vooruit, Victor veroverd de bal en schiet hem gelijk achter de keeper 1-0. Dit is een droomstart voor onze boys. Gravendeel krijgt iets meer grip op ons spel, echter worden zij niet gevaarlijk en weten wij ze van onze goal weg te houden. In de 7e minuut is het wederom Victor die op aangeven van Koen het netje treft 2-0. De trainer is iets minder tevreden omdat we het spel niet breed houden en te veel voor eigen succes gaan. Toch duurt het niet heel lang voor de goal weer gevonden wordt in de 9e minuut tekent Victor voor zijn loepzuivere hattrick aan 3-0. We blijven de goal zoeken en combineren nu beter met elkaar in de 14e minuut tekent Carmijn de 4-0 aan. Af en toe komt Gravendeel eruit maar dan staan onze verdedigers, Jamil en Oscar hun mannetje en killen deze aanval. In de 18e minuut geeft Koen een messcherpe voorzet die door de verdediging van Gravendeel splijt, Carmijn is alert en tikt de bal beheerst binnen 5-0. Met nog een paar minuten op de klok zetten we nog maar een aan en is het wederom een lekkere voorzet van Koen die knap wordt binnen gewerkt door Jamie 6-0.

Dit is ook de rust stand.

In de rust bespreken we vooral de dingen die beter moeten, de stand doet er niet toe, we moeten blijven voetballen en het balletje rond laten gaan.

De boodschap is duidelijk want direct vanaf onze aftrap zoeken we het pad vooruit, met een lekker afstand schot verschalkt Carmijn de keeper 7-0. Gravendeel mag aftrappen om de wedstrijd te hervatten, Koen, gretig om een goal te maken tegen zijn oude maatjes, zet gelijk druk op de verdediger en wint de bal, op zijn weg naar de goal komt hij niemand tegen en verschalkt de keeper 8-0. Vanaf dit punt worden we zelf onze grootste tegenstander wen willen we teveel. Gravendeel krijgt wat kansen en deelt wat speldenprikjes uit, echter onze GOALIE Bret staat zijn mannetje en pakt een paar mooie safes en houdt zo zijn doel schoon. Na wat coaching van de zijlijn en wat omzettingen in de opstelling zetten we nog maar eens aan en is het Carmijn die ons de weg wijst, die tekent de 9-0 aan. Niet veel later schiet Carmijn op de goal en ziet zijn schot op de paal belanden Jamie is er als de kippen bij en maakt de 10-0. Ook onze overige spelers hebben we zin in een goaltje , Oscar en Dion proberen het beide van grote afstand maar zien hun inzet net mis gaan. Wij hebben wederom balbezit, Dion start een rush naar voor en ziet Carmijn geheel vrij staan aan de rechterkant dit is koren op de molen van Carmijn en dus de 11-0. Koen heeft ook nog wel zin in een doelpunt en bedient Carmijn die niet zelfzuchtig is en Koen weer bedient waardoor een 100% scoringskans wordt verzilverd 12-0. Het slotakkoord is ook aan ons, we zetten nog 1 keer aan, een voorzet van Victor wordt verkeerd ingeschat door de keeper en valt voor de voeten van Jamie die handig de bal over de keeper lepelt 13-0.

De scheids vindt het mooi geweest een beëindigd de wedstrijd.

Een prima eerste stap richting de finale door onze boys.

Bret en Koen kunnen met opgeheven hoofd naar school morgen.

Zaterdag wordt er weer iets heel anders van ons TEAM verwacht tegen een toptegenstander in de hoofdklasse, GA ZO DOOR BOYS!!!!!