Door het vertrek van Bert van Zanten moest FC Binnenmaas op zoek naar een nieuwe verzorger voor de 1e selectie. Wij zijn zeer blij met de aanstelling van Erik Sanders. Deze 40 jarige Rotterdammer, werkzaam als manager in de verpleeghuiszorg, heeft een rijk verleden in de sportverzorging. Zo was hij fulltime werkzaam bij de BVO’s van Sparta, Feyenoord en ADO Den Haag. Ook bij de selectieteams van de KNVB en TPP Rotterdam heeft hij zijn sporen verdiend.

Na een vaste baan in de verpleeghuiszorg te hebben aangenomen koos hij voor het amateurvoetbal. Eerst bij TOGR en daarna heeft hij 2 jaar heel goed samengewerkt met onze huidige trainer, Fop Gouman, bij Heerjansdam. Nadat Fop vertrok bij Heerjansdam ging hij aan de slag bij Vitesse Delft. Door het vertrek van Bert van Zanten was het contact snel gemaakt. Na een goed gesprek en een rondleidingwil Erik heel graag deel uit maken van onze medische staf.

Wij wensen Erik heel veel succes en plezier bij FC Binnenmaas.