Binnenmaas – Zinkwegse Boys
Eindstand: 3-0
Ruststand: 1-0

Vandaag speelde Binnenmaas zijn inhaalwedstrijd thuis tegen de Zinkwegse Boys.
Natuurlijk wordt er stilletjes gepraat over een periodetitel, maar er moet eerst maar eens gewonnen worden.

In de 6e minuut lag Binnenmaas al op schema omdat het toen al op voorsprong kwam.
Na een prima pass van Johnny Maijers kon Sven Post de bal over de keeper tikken en daarna de bal vrij binnen schieten en dus 1-0.
Na deze voorsprong had Binnenmaas meerdere mogelijkheden om de voorsprong groter te maken maar de bal wilde er maar niet in. Dit had vooral te maken met de slordige eindpass bij Binnenmaas.
In de 21e minuut was er een grote kans voor Binnenmaas, Michael Mathilda kon na een goede actie op doel schieten maar zijn bal ging net voorlangs.
In de 24 minuut waren de Zinkwegse Boys gevaarlijk, na een cornerbal van de uitploeg leek de bal over de doellijn te gaan, maar volgens de scheidsrechter was dit niet het geval en bleef de stand dus op 1-0.
In de 26e minuut kreeg Binnenmaas een vrije trap, deze werd goed genomen door Michael Mathilda maar de bal ging net over het doel i.p.v. in het doel.
In de 34e minuut speelde Sven Post de bal naar Kevin Kuijer, maar Kevin zag zijn schot gestopt worden door de doelman van Zinkwegse Boys Martijn Krediet.

In de 2e helft moest Binnenmaas de score uitbreiden om niet aan het einde van de wedstrijd de deksel op zijn neus te krijgen.
In de 66e minuut had Kevin Kuijer een goede voorzet in huis, maar door de wind leek de bal haast in het doel te draaien maar de doelman van Zinkweg kon dit net voorkomen.
In de 78e minuut was er opnieuw een kans voor Binnenmaas, nu was het Richard vd Wilt die Remco van der Stel aan speelde, maar ook nu was de doelman de baas en voorkwam een doelpunt.
Eindelijk kon er in de 74e minuut gejuicht worden, na een goede actie van Michael Mathilda zag hij zijn schot uiteindelijk door een verdediger van Zinkweg, die zijn eigen keeper passeerde, over de doellijn gaan en dus 2-0.
In de 93e minuut werd het ook nog 3-0 voor Binnenmaas, Jorian den Otter mocht een vrije trap nemen en deze werd goed binnengeschoten.

Omdat de concurrent ook had gewonnen was er nog geen sprake van een periode, dus dit moet wachten tot de volgende wedstrijd. Deze is over 2 weken thuis tegen Rozenburg.

Alexander Kranendonk