Wij feliciteren Dylan van Zanten, Yanik Gomersbach, Joep Roobol, Cansoy Sanders, Davy Rijsdijk, Iris Remmers, Tess Kelder, Raymond Buitendijk (niet op foto), Sebastiaan van Essen, Michael Weteling en Ad Hitzerd met het behalen van hun certificaat Opleiding Spelbegeleider / Pupillenscheidsrechter.

Afgelopen vrijdag hebben zij deze opleiding met goed resultaat in samenwerking met de KNVB Academie positief afgerond.
Deze opleiding is opgezet volgens het principe van ‘blended learning’: ze leerde tijdens 2 cursusavonden, in de praktijk door het begeleiden van pupillenwedstrijden en door middel van een de app ‘ het Nieuwe Fluiten’. In deze app staat alle zeer bruikbare informatie voor het begeleiden van de pupillenwedstrijden.

Hierdoor streeft bij FC Binnenmaas naar optimaal ontwikkeling van ons pupillenvoetbal met optimaal spelplezier. Rituelen rondom de wedstrijden en de regels van het spel dragen bij aan een plezierige wedstrijd. Daarom willen wij hen graag zo goed mogelijk faciliteren om hier een nog positievere bijdrage aan te leveren. Wij wensen hen dan ook veel plezier bij het begeleiden van hun wedstrijden.

Elke zaterdag zijn er veel wedstrijden te fluiten of te begeleiden binnen onze vereniging. Daarom organiseren wij op vrijdagavond 9 maart en 30 maart a.s. voor de 2e maal in samenwerking met de KNVB Academie de Opleiding Spelbegeleider / Pupillenscheidsrechter.
Heb je belangstelling om een wedstrijd te begeleiden bij onze pupillen geef je dan op!!

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar wedstrijdzaken@fcbinnenmaas.nl met als onderwerp Opleiding en in de mail je naam, geboortedatum en telefoonnummer, waarna je een bevestiging zult ontvangen van je deelname. Alvast bedankt.

FC Binnenmaas
Scheidsrechterzaken